2014. szeptember 30., kedd

Életmód tanácsadás - mire számíthatsz?

Mi a kineziológia?                          
A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki.

Sok-sok hasonló reakció kialakít egy mintázatot, egy lenyomatot bennünk, amely stresszhelyzetben bekapcsolja automatikus működésünket (üss vagy fuss), és behatárolja válaszreakciónkat
A kineziológia képes felgombolyítani Ariadne fonalaként az egymásra rakódott mintázatokat, és eljutva a gyökerükig, egyenként kigyomlálni őket.
Ha felgöngyölítettük a viselkedésminták keletkezésének korát, és oldottuk, akkor szabadon eldönthetjük, hogy úgy akarunk-e élni tovább, mint eddig, vagy más utat választunk. Csak akkor szabadulhatunk meg végleg a problémáinktól, ha tényleg meg akarunk szabadulni tőlük. Ha feloldottuk például az autóvezetéstől való félelem gyökérokát, elvégeztük a megerősítéseket, beszedtük a Bach virágcseppeket, attól még nem fogunk autót vezetni. Ahhoz bele is kell ülni abba az autóba, tehát meg kell adnunk magunknak a lehetőséget a sikerre. Milyen fő oldás fajtái vannak?

Baj van a főnököddel? kollégákkal? férjeddel? feleségeddel? gyerekkel?                                       


Felfedezted-e, hogy bizonyos helyzetekre úgy reagálsz, mint az anyukád vagy az apukád? Ugyanazok a minták ismétlődnek a családban, generációban? 

tovább: Generációs oldás ...


Nem vagy megelégedve testsúlyoddal? Nem tetszik a kép, amit a tükörben látsz? Baj van a belső képeddel?
Energiátlannak érzed magad? Valahol elfolyik az energiád?
Érzelmi problémáidnak akár már testi tünetei is vannak?
Mindig ugyanazok a gondolatok járnak a fejedben? Vannak ismétlődő szlogenek a családban?
Tovább: Metabolikus kineziológia ...


Mi végre vagy a világon? 
Mi a feladatod az életben, mi a valódi vágyad, ami felé törekszik a lelked? 
Mik azok a dolgok, amik általában a legnehezebben mennek az életedben, ahol a legjobban be vagy akadva. Ha érdekel mi végre vagy itt a Földön, ajánlom ezt a több részből álló oldás sorozatot.


Van az életedben olyan anyag, helyzet, személy, akire amire valamilyen  reakcióval reagálsz? 
"Amennyiben a szervezeted képtelen alkalmazkodni egy anyaghoz, szituációhoz, emberhez, akkor erre valamilyen reakciómintával reagál.


Mi a szíved vágya?
Miért nem teljesülhet szíved vágya?
Milyen minta alapján blokkolódott a szívcsakrád?
Szívcsakra blokkjának oldása 


Milyen elakadásod van az érintéssel kapcsolatban?
Hol, melyik testrészeden akadt meg az energia áramlása, hol keletkezett benned blokk valamilyen érintéssel kapcsolatos trauma hatására?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése