2014. június 28., szombat

Elmefegyelmezés

Az ELME legalább hatvanezer gondolatot gondol naponta.
Legtöbbünk azt képzeli, hogy az elméje csak úgy ott van, és gondolja a gondolatokat. Nem is figyelünk oda, hogy mikre gondolunk egy nap folyamán.
Pedig a gondolataink meghatározzák azt, ahogy érzünk, cselekszünk, élünk. Tehát nagyon fontos lenne megtudni, hogy mi a csuda történik is ott a fejünkben.

FIGYELD MEG
Gondolatjegyzetelés:

REG-ENOR A MÉREGTELENÍTŐ

MÁJTISZTÍTÓ, BAKTÉRIUM-ÉS GOMBAÖLŐ, LÚGOSÍTÓ, FOGYASZTÓ HATÁSÚ ITALAKCIÓ! 20% kedvezmény...

Nem foglalkoztam eddig ilyen termékek ajánlásával, de ez a REG-Enor tényleg megéri, ha fogyni, tisztulni, gyógyulni vágysz egyaránt. Érdemes elolvasni a tájékoztatót, mert speciális étrendet kíván.

Reg-Enor Étrend-kiegészítõ ital. 500 ml - MAGYAR TALÁLMÁNY!

Ára: 5.490 HUF - Törzsvásárló kártyával!

Kiskereskedelmi ára: 6.990 ft lenne(1,5-2 heti adag - 1 havi adag 2 üveg - a teljes kúra 4-6 hónap, a megadott diéta betartása mellett)

HOGYAN VÁSÁROLHAT 20% - AL OLCSÓBBAN?
Regisztráljon a 109510 kóddal  az alábbi linken, vagy keressen meg emailben, hogy tudjak rendelni a címére. 

http://webshop.okonet.hu/

REG-ENOR

Az epe és máj védelmében, a méregtelenítés szolgálatában! Bármilyen anyagcsere betegség, emésztési zavar, cukorbetegség vagy immundefektes állapotban, allergiában szenvedőknek egyaránt érdemes fogyasztani. Melléktermékként fogyás is elérhető!
Tisztítja az ízületeket, oldja a meszesedést, és maradandóan optimalizálja a testsúlyt!
A szervezetben a sejt közötti állományokból ki kell üríteni az idegen anyagokat, melyek gyulladásokat okozhatnak, s ezzel biztosítják a feltételeket a baktériumok és gombák túlzott elszaporodásának.

2014. június 24., kedd

Epehólyag meridián


„AZT VÁLASZTOM AZ ÉLETBEN, AMI NEKEM JÓ"


 Feladata: Mivel az epehólyag szoros kapcsolatban áll a májjal és a máj meridiánnal, alapvetően befolyásolja az anyagcsere folyamatokat. A testnedveket, mint pl. az inzulint, az epét, a nyálat és a gyomorsavat egyensúlyban tartja. Ennélfogva a cukorbetegek számára nagy jelentőségű. A pszichikai tulajdonságok közül az epehólyag meridiánhoz a döntőképességet rendeljük.
·  Jellege: Energiamaximuma 23-1 óra között. Eleme a Fa. Pólusa a Yang. Hozzá tartozó feladat a lélekjelenlét, döntőképesség. Párja a máj meridián.

2014. június 19., csütörtök

Máj meridián


Feladata: A máj meridián a vér és az energia tárolásáért felelős, a csít szabályozza. Mivel a vér tisztításához is hozzájárul, a máj meridián erősíti a betegségekkel szembeni ellenállást. Pszichikai síkon a haragot és a dühöt képviseli.
Megerősítő mondata: "Örülök az élet változatosságának."
Érzelmei: düh, harag, nyugtalanság, neheztelés, önteltség, felemelkedés, átalakulás, szerencsétlenség, boldogság, elégedettség. 
  • Jellege: Energiamaximuma 1-3 óra között. Eleme a Fa. Pólusa a Yin. Hozzá tartozó testszövet az izmok és inak. Váladéka a könny. Érzékszerve a szem. Íze a savanyú. Színe a zöld. Hozzá tartozó érzés a harag és a düh. Párja az epehólyag meridián.

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki. Olvass tovább...