2014. augusztus 17., vasárnap

Pénzmágus

Milyen elakadásaid vannak a pénzzel kapcsolatban? 

Milyen családi mintákat őrzöl tudatalattid mélyén? Milyen szlogenek, ítéletek hangzottak el a pénzzel kapcsolatban a családban? A gazdagok mind rossz emberek. Akinek sok pénze van, az nem lehet tisztességes ember.
A pénzt csak kemény munkával, küzdelemmel lehet megkeresni.
A pénz nem boldogít.A pénzt azonnal be kell fektetni.
A pénzt gyorsan el kell költeni, amíg van. A pénzt meg kell becsülni, nem szabad elszórni. Mindig kuporgatni kell. Kölcsönökből lehet csak vásárolni. Kölcsönből nem szabad vásárolni. A becsületes emberek szegények. Lelki munkáért nem szabad pénzt kérni. "A pénz ... (tetszőlegesen behelyettesíthető).

2014. augusztus 12., kedd

A tükörneuronok és a morfogenetikus mező

Joachim Bauer: Miért érzem azt, amit te? című művét olvasva született meg bennem a két dolog összekapcsolásának gondolata. Tudományos körökben vannak kísérletek, bizonyítékok arra nézve, hogy létezik egy adatbank, egy hatalmas univerzális winchester, amely minden információt tárol, amit az emberiség, azon belül mi is valaha átéltünk, tapasztaltunk, gondoltunk, cselekedtünk. Az energia megmaradás törvénye szerint az energia nem vész el. Ennek biológiai hátteréről, a tükörneuronokon keresztül ránk gyakorolt hatásáról szól ez a könyv.

Mik a tükörneuronok?

„Tükörneuronoknak – tükröződő idegsejteknek – nevezzük azokat az agyi idegsejteket, amelyek egy bizonyos folyamatot, például egy cselekvést vagy egy érzetet, irányítani tudnak, s akkor is működésbe lépnek, ha ugyanezt a folyamatot egy másik embernél figyeljük meg. A tükörneuronok spontán módon, akaratlanul, gondolkodás nélkül kezdenek el együtt rezegni a látottakkal.

2014. augusztus 4., hétfő

Gyökércsakra blokkoldás

Gyökércsakra
Mantrája: LAM (LANG)
Múdrája: Gjána múdra. A Lam hangot zengve, gjána múdra kéztartással, koncentráljunk a gyökércsakrára, a gát tájékára, és képzeljük el a vörös színű fényt, ahogy a légzéssel ki-be áramolva, megtisztítja a csakránkat.
A gyökércsakrából eredő panaszok
Az energiavezetékeink, a nádik (és a központi és irányító meridián is) a csakrákkal vannak kapcsolatban. Az energiablokk a csakrában kihatással van az egész fizikai test energia-áramlására.
A gyökércsakra a gát tájékán található, és az anyagi, fizikai síkhoz való kapcsolódást segíti.Különböző érzelmekből keletkező blokkok alakulhatnak ki benne, amik az anyagi világhoz köthetnek, illetve az anyagi dolgok nem megoldottságáról árulkodnak.