2014. szeptember 30., kedd

Életmód tanácsadás - mire számíthatsz?

Mi a kineziológia?                          
A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki.

Sok-sok hasonló reakció kialakít egy mintázatot, egy lenyomatot bennünk, amely stresszhelyzetben bekapcsolja automatikus működésünket (üss vagy fuss), és behatárolja válaszreakciónkat
A kineziológia képes felgombolyítani Ariadne fonalaként az egymásra rakódott mintázatokat, és eljutva a gyökerükig, egyenként kigyomlálni őket.

2014. szeptember 21., vasárnap

Meridiánok

Az emberi test különböző fizikai és finom fizikai energiarendszerekből áll.
Fizikai szinten az immun-, endokrin-, kardiovaszkuláris-, keringés-, emésztés-, csont-, légző-, izom-, idegrendszer-, stb.
Finom fizikai szinten pedig a meridiánok, csakrák, aura és egyéb áramlatok tartoznak hozzá.
A meridiánok a testet belülről behálózó energiafolyamok, melyek összekötik a bőrfelszín alatt elhelyezkedő több száz akupunktúrás pontot, és az energia, a chí áramlik bennük.
Tizennégy meridián létezik (12 plusz 2), ezek tulajdonképpen egy nagy energiapálya részei. Ez az energiapálya végighalad a testen, tizenkétszer bukkan fel a felszínre, és egyes szakaszait külön nevezték el arról a szervről, amit főként ellát. A két plusz meridián, az irányító és a központi, a test első és hátsó részén, a gerinc mentén helyezkedik el, ezek közvetlen módon nyílnak a környezetbe, a külső energiák ezeken keresztül áramlanak a szervezetbe. Minden szervrendszert legalább egy meridián táplál, mint ahogy az artériák vérrel látják el a szerveket, a meridiánok ugyanezt teszik az energiával. Életerőt szállítanak, eltávolítják az elzáródásokat.
Miért fontos tehát karbantartani őket? Például a meridián jóga órán, ahol erre gyúrunk? 

2014. szeptember 13., szombat

Transzformáció! Társasjáték, mely megváltoztatja az életed


FEBRUÁR 27-ÉN SZOMBATON 14 ÓRÁTÓL JÁTÉK!
JELENTKEZŐKET MÉG VÁROK. 
A transzformációs játék egy interaktív játék, mely képes belelátást adni életed megértésébe és átalakításába. A játék folyamán tudatára ébredhetünk erőinknek, és olyan leckéket kapunk, amelyek elmélyíthetik tudásunkat arról, hogyan is működünk fizikai, érzelmi, értelmi és spirituális szinten. 
A játék segít új perspektívákat kialakítani életünkben, segít legyőzni régi hiedelmeinket, tisztázni reakcióinkat, rögzült mintáinkat. A transzformációs játék előhívja kreativitásunkat, ráébreszt saját erőinkre és lehetőségeinkre. 

2014. szeptember 10., szerda

Hülyeségprogram törlése

 A HÜLYESÉGPROGRAM
A hülyeségprogramot arra lehet használni, hogy feloldj majdnem mindenfajta korlátozást, amit csak el tudsz képzelni.
10 másodperc alatt megtanulhatod az egyik leghatásosabb eszközt, amivel képes lehetsz a változtatásra.
A Hülyeség program törlése az Access törlőmondatával lehetséges.
Először is tudnod kell, hogy nem nevezlek hülyének! Ha ezt a folyamatot választod, hogy megváltoztass valamit, akkor elég okos vagy hozzá, hogy tudd, hogy valahol, valahogy hiányos volt a tudatosságod ezzel a dologgal kapcsolatban, amit meg szeretnél változtatni.  Tehát, amikor hülyeségről beszélünk, a tudatosság hiányára utalunk, ami azt a helyzetet okozza, mit meg akarsz változtatni. A jó hír, hogy meg is tudod változtatni, akár MOST.
Gary ezt így magyarázza. „Annak érdekében, hogy nemtudatossá tedd magad, olyannak kell magadat teremteni, mintha eszetlen lennél. Ez bármelyik területére utalhat az életednek.
Különbség van hülyeség és butaság között. A hülyeség, az az, amit azért teszel, hogy elvágd magad a tudatosságtól. Buta pedig az, akinek nincs elég esze beállni a tető alá, ha esik. A buta – a tudás hiánya.. A hülyeség – a tudatosság hiánya.

2014. szeptember 2., kedd

Megújult a rendelő! Várlak szeretettel:


Zöld rendelőben várom kedves vendégeimet, klienseimet.
Kezelések és árak: 

 • Életmód tanácsadás a kineziológia eszközeivel
 • 1-1.5 órás kineziológia oldás ára: 6000 ft.
 • Kineziológia - mire számíthatsz
 •                                  
 • Access bars kezelés - 1.5 órás kezelés: 6000 ft. 3 kezelés 12000Ft heti rendszerességgel legalább
 • tudatosságot aktiváló pontok a fejen:  
 • Access bars kezelés
 • Transzformáció! - életedet átalakító társasjáték 2-4 fő részére:               1 fő 6000Ft;  2 fő 5000Ft;   3-4 fő 4000Ft,   
 • Transzformáció
 • Jóga szemléletmód - és életmód tanácsadás - meridián jóga - kineziológia mozgásterápia
 • Csakrák - Meridiánok  Akupresszúrás meridiánmasszázs 

 • Bach virágterápia - virágesszenciák tesztelése, jelentésük megbeszélése, készítése. Kineziológia oldással. 7500 Ft.
 • Csak virágesszencia készítése 2000 Ft/ üveg. 

        

         Bejelentkezés:
         tel: 30/7575-542
         mail: marionn@citromail.hu
         cím: Pécs: Ajtósi Dűrer u.

                               
Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki. Olvass tovább...