2017. május 28., vasárnap

Életmód tanácsadás


Kérem a kineziológiára, vagy bármilyen más terápiára jelentkezni vágyókat, emailben kérjenek időpontot.  (marionn@citromail.hu)  Köszönöm. 
Gnoti Seauton "Ismerd meg önmagad - s megismered a sorsodat" 
Életmód tanácsadás a kineziológia eszközével, ami egy olyan önismereti, önfejlesztő problémamegoldó, stresszredukciós módszer, mely segít egy jobb, energikusabb életminőség kialakításában a belső erőforrások feltárása által. 
Az életmód tanácsadás során többféle technikát alkalmazok, mindig az adott problémának megfelelően. Megfelelő figyelemmel hallgatlak, talán s sorok között is. Segítek önmagadra találni, megtalálni a helyed, a feladatod az életben. Segítek megtalálni azokat a blokkokat, amik akadályoznak a kívánt életminőség megélésében, és új választási lehetőségeket találni az életben. 
Nem gyógyítok, nem vagyok csodatevő, ne várd, hogy megoldom a problémád. Neked is dolgoznod kell, hajlandónak lenni a változásra, vállalni a következményeket, házi feladatokat, szembenézést önmagaddal, önismereti kalandot. 
Milyen problémák esetén kereshetsz? Csak párat sorolok fel, mert az élet sokkal találékonyabb nálam.
  • Ha úgy érzed, elvesztetted az irányítást az életed felett. 
  • Ha mindig ugyanolyan kilátástalan helyzetben találod magad, és már megint beleestél ugyanabba a hibába. 
  • Ha valami nagyon nem megy az életedben, mintha valami akadályozná. 
  • Ha frusztrált, stresszes vagy és már összecsapnak a fejed felett a hullámok. 
  • Ha olyan kapcsolatban élsz, ami nem megfelelő számodra. 
  • Ha még mindig gondod van az anyukáddal/apukáddal. 
  • Ha sikertelen vagy a tanulásban, munkában, nem azt csinálod ami neked való, keresed a saját önkifejezési formádat, a dolgodat a világban. 
  • Ha bármilyen diétát próbálsz, nem sikerül a fogyás. Szeretnéd megtudni mit kellene enned, mit nem és milyen mozgás való neked. 
  • Ha tényleg a kezedbe szeretnéd venni a sorsod irányítását, és tenni is szeretnél érte, az mindenképp fontos. 
  • Segítek megtalálni a hozzád vezető utat, önmagad megismerését, működését, a változtatáshoz szükséges lépések megtalálását, hogy elindulhass befelé, önmagad felé.
Ha felgöngyölítettük a viselkedésmintát és oldottuk magát a problémát, akkor szabadon eldöntheted, hogy úgy akarsz-e élni tovább, mint eddig, vagy más utat választasz. Csak akkor szabadulhatunk meg végleg a problémáinktól, ha tényleg meg akarunk szabadulni tőlük. Ha megtaláltuk például az autóvezetéstől való félelem okát, elvégeztük a megerősítéseket, megcsináltuk a házi feladatokat, attól még nem fogunk autót vezetni. Ahhoz bele is kell ülni abba az autóba, tehát meg kell adnunk magunknak a lehetőséget a sikerre.


Milyen fő oldás fajtái vannak?


Baj van a főnököddel? kollégákkal? férjeddel? feleségeddel? gyerekkel?                                       


Felfedezted-e, hogy bizonyos helyzetekre úgy reagálsz, mint az anyukád vagy az apukád? Ugyanazok a minták ismétlődnek a családban, generációban? 

tovább: Generációs oldás ...Nem vagy megelégedve testsúlyoddal? Nem tetszik a kép, amit a tükörben látsz? Baj van a belső képeddel?
Energiátlannak érzed magad? Valahol elfolyik az energiád?
Érzelmi problémáidnak akár már testi tünetei is vannak?
Mindig ugyanazok a gondolatok járnak a fejedben? Vannak ismétlődő szlogenek a családban?
Tovább: Metabolikus kineziológia ...


Mi végre vagy a világon? 
Mi a feladatod az életben, mi a valódi vágyad, ami felé törekszik a lelked? 
Mik azok a dolgok, amik általában a legnehezebben mennek az életedben, ahol a legjobban el vagy akadva. 


Van az életedben olyan anyag, helyzet, személy, akire amire valamilyen reakcióval reagálsz? 
"Amennyiben a szervezeted képtelen alkalmazkodni egy anyaghoz, szituációhoz, emberhez, akkor erre valamilyen reakciómintával reagál.


Mi a szíved vágya?
Miért nem teljesülhet szíved vágya?
Milyen minta alapján blokkolódott a szívcsakrád?Milyen elakadásod van az érintéssel kapcsolatban?
Hol, melyik testrészeden akadt meg az energia áramlása, hol keletkezett benned blokk valamilyen érintéssel kapcsolatos trauma hatására?Mire számíthatsz?
 Jó, ha előre átgondolod a problémáidat, ezekről listát készítesz, és ezzel érkezel.
– Első találkozáskor jó alaposan kikérdezlek. Születés, szülők, családi állapot, saját család, munka, és minden amit fontosnak tartasz. Mi is történt most a jelenben, ami miatt elhatároztad, hogy eljössz. Felvázolom a kineziológia működési mechanizmusát is.
– Megbeszéljük a hozott listádat. Ezáltal ráhangolódunk a problémáidra. 
- Elvégzem az oldást a megfelelő protokoll szerint. Ha szükséges megbeszéljük milyen házi feladatokra van szükség, ezt begyakoroljuk. Neked is fontos dolgoznod magadon. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki. Olvass tovább...