2017. szeptember 25., hétfő

Életmód tanácsadás

Kérem a kineziológiára, vagy bármilyen más terápiára jelentkezni vágyókat, emailben kérjenek időpontot.  (marionn@citromail.hu)  Köszönöm. 
Gnoti Seauton "Ismerd meg önmagad - s megismered a sorsodat" 
Életmód tanácsadás a kineziológia eszközével, ami egy olyan önismereti, önfejlesztő problémamegoldó, stresszredukciós módszer, mely segít egy jobb, energikusabb életminőség kialakításában a belső erőforrások feltárása által. 
Az életmód tanácsadás során többféle technikát alkalmazok, mindig az adott problémának megfelelően. Megfelelő figyelemmel hallgatlak, talán s sorok között is. Segítek önmagadra találni, megtalálni a helyed, a feladatod az életben. Segítek megtalálni azokat a blokkokat, amik akadályoznak a kívánt életminőség megélésében, és új választási lehetőségeket találni az életben. 
Nem gyógyítok, nem vagyok csodatevő, ne várd, hogy megoldom a problémád. Neked is dolgoznod kell, hajlandónak lenni a változásra, vállalni a következményeket, házi feladatokat, szembenézést önmagaddal, önismereti kalandot. 
Milyen problémák esetén kereshetsz? Csak párat sorolok fel, mert az élet sokkal találékonyabb nálam.
  • Ha úgy érzed, elvesztetted az irányítást az életed felett. 
  • Ha mindig ugyanolyan kilátástalan helyzetben találod magad, és már megint beleestél ugyanabba a hibába. 
  • Ha valami nagyon nem megy az életedben, mintha valami akadályozná. 
  • Ha frusztrált, stresszes vagy és már összecsapnak a fejed felett a hullámok. 
  • Ha olyan kapcsolatban élsz, ami nem megfelelő számodra. 
  • Ha még mindig gondod van az anyukáddal/apukáddal. 
  • Ha sikertelen vagy a tanulásban, munkában, nem azt csinálod ami neked való, keresed a saját önkifejezési formádat, a dolgodat a világban. 
  • Ha bármilyen diétát próbálsz, nem sikerül a fogyás. Szeretnéd megtudni mit kellene enned, mit nem és milyen mozgás való neked. 
  • Ha tényleg a kezedbe szeretnéd venni a sorsod irányítását, és tenni is szeretnél érte, az mindenképp fontos. 
  • Segítek megtalálni a hozzád vezető utat, önmagad megismerését, működését, a változtatáshoz szükséges lépések megtalálását, hogy elindulhass befelé, önmagad felé.

Milyen fő oldás fajtái vannak?


Baj van a főnököddel? kollégákkal? férjeddel? feleségeddel? gyerekkel?                                       


Felfedezted-e, hogy bizonyos helyzetekre úgy reagálsz, mint az anyukád vagy az apukád? Ugyanazok a minták ismétlődnek a családban, generációban? 

tovább: Generációs oldás ...

Nem vagy megelégedve testsúlyoddal? Nem tetszik a kép, amit a tükörben látsz? Baj van a belső képeddel?
Energiátlannak érzed magad? Valahol elfolyik az energiád?
Érzelmi problémáidnak akár már testi tünetei is vannak?
Mindig ugyanazok a gondolatok járnak a fejedben? Vannak ismétlődő szlogenek a családban?
Tovább: Metabolikus kineziológia ...

Mi végre vagy a világon? 
Mi a feladatod az életben, mi a valódi vágyad, ami felé törekszik a lelked? 
Mik azok a dolgok, amik általában a legnehezebben mennek az életedben, ahol a legjobban el vagy akadva. 

Van az életedben olyan anyag, helyzet, személy, akire amire valamilyen reakcióval reagálsz? 
"Amennyiben a szervezeted képtelen alkalmazkodni egy anyaghoz, szituációhoz, emberhez, akkor erre valamilyen reakciómintával reagál.

Mi a szíved vágya?
Miért nem teljesülhet szíved vágya?
Milyen minta alapján blokkolódott a szívcsakrád?


Milyen elakadásod van az érintéssel kapcsolatban?
Hol, melyik testrészeden akadt meg az energia áramlása, hol keletkezett benned blokk valamilyen érintéssel kapcsolatos trauma hatására?

Asztroterápia
Születési horoszkópunk mindent elárul rólunk. Honnan jövünk, milyen előző életbeli mintákat hozunk, milyen volt a magzati korunk, születésünk, és a későbbi időszakaink, szüleink mennyire tudtak vagy inkább nem tudtak bánni velünk, milyen problémákkal küszködtek ők, és milyen megoldási stratégiákat fejlesztettünk ki a magunkban boldoguláshoz. Milyenek a párkapcsolati lehetőségeink, gyermekekhez való viszonyunk, karrier lehetőségeink stb.
Ha hozzám jössz terápiára, a horoszkóp alapján megállapíthatóak bizonyos terápiás gócpontok, amiken dolgozni tudunk. A kineziológia eszközével egy-egy adott helyzetet feloldhatunk, lézersugár pontossággal meghatározva annak korát, körülményeit, okozóit. 
Tovább: Asztroterápia

Mire számíthatsz?
 Jó, ha előre átgondolod a problémáidat, ezekről listát készítesz, és ezzel érkezel.
- Esetleg az emailben, amiben jelentkezel, már meg is mondhatod a születési időpontod, helyet, ha tudod percre pontosan  az jó, de ha nem akkor is használható. 
– Első találkozáskor jó alaposan kikérdezlek. Születés, szülők, családi állapot, saját család, munka, és minden amit fontosnak tartasz. Mi is történt most a jelenben, ami miatt elhatároztad, hogy eljössz. Felvázolom a kineziológia működési mechanizmusát is.
– Megbeszéljük a hozott listádat. Ezáltal ráhangolódunk a problémáidra. 
- Elvégzem az oldást a megfelelő protokoll szerint. Ha szükséges megbeszéljük milyen házi feladatokra van szükség, ezt begyakoroljuk. Neked is fontos dolgoznod magadon. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki.