2015. március 31., kedd

Access bolondságok

Testünk intelligenciája
,, Milyen lenne a világunk, ha mindenki úgy járkálna a földön, hogy élvezné a testét, szeretné és gondoskodna róla, ahelyett, hogy ítélkezne felette és addig büntetné, amíg létezik. Mennyire más világ lenne!
Milyen világban szeretnél élni a gyönyörű testeddel? Milyen lenne a világ, ahol tisztelnénk és figyelembe vennénk a testünk intelligenciáját és éberségét? Milyen lenne a világ, ahol a testek tisztelve lennének?
Ki mered deríteni? Shannon O'Hara ,,
Korlátozó hiedelmek
Tudatában vagy-e, hogy a legtöbb korlátozó hiedelmednek nem az az oka, hogy jól beült a tudatalattidba, vagy hogy ne lennél képes ezeket pillanat alatt túllépni. Alapvetően csak tévedésben vagy arról, hogy ki vagy te.
Nem látod azt a csodát, erőt, szépséget, ami vagy. Senki nem mutatta ezt meg neked, és a körülötted élők sem tudnak róla. Magukról sem. Igyekeztél beilleszkedni, nem kilógni és ezzel le is tagadtad, ami vagy. Amikor kevesebbnek hiszed magad, mint ami vagy, akkor minden képességedet magad ellen használod, nehogy rájöjj, hogy valójában erős vagy. Megteremted a pénzügyi, kapcsolati, egészségügyi zűrzavart, hogy bizonyítékod legyen arra, hogy kevesebb vagy. Az rossz hiedelmek nem a tiétek, nincs semmi alapjuk. Csak használod őket, nehogy ragyogj.
Soha, de soha, de soha nem voltál rossz. Bármennyire igyekszel!
Palacskó András

Fájdalomhoz ragaszkodás
Te is azok közül az emberek közül való vagy, akik ragaszkodnak a fájdalomhoz?
Az emberek sokszor fenntartják a fájdalmukat, mert ettől érzik magukat olyannak, mint a többi.
Vagy annyira azonosulnak a fájdalmaikkal, hogy nem is tudják elképzelni, milyen lenne nélküle.
Hogyan tudnál megszabadulni a fájdalomhoz való ragaszkodástól? Kérdezd meg magad:
1. Tényleg szükségem van erre a fájdalomra?
2. Mire használom fel ezt a fájdalmat? Milyen előnyöm van belőle?
Sokszor amikor az emberek nagy sokára megszabadulnak egy fájdalmuktól, úgy érzik, valami nincs rendben.
Például amikor Gary egy Rolfing masszázs hatására 25 év után megszabadult a hátában lévő fájdalomtól, arra ébredt, hogy valami nagyon fura hiánya van. Olyan ismeretlen volt anélkül a fájdalom nélkül, szinte hiányzott.
A fájdalmas rossz megszokása és a változás elkerülése – így működnek az emberen ezen a Föld nevű bolygón. Amikor felébredünk, képesek vagyunk elérni azt a pontot, amikor hajlandóak vagyunk a változásra, és a fájdalom nélküli életre.
Gary Douglas nyomán

Cselekvéskényszer
Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatnál ha szeretnél, ha hajlandó lennél többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni!

Választás:
„Itt vagy a jelenben és tanácstalanul nézelődsz, hogy még mit kéne megjavítani, hogy több pénzed, egészséged, jobb kapcsolatod legyen. Visszasandítasz a múltba, hogy vajon ott miért nem választottad a többet, a nagyobbat, a jobbat? Biztosan volt rá egy jó okod! Bárcsak ki tudnád deríteni, és akkor nyugodt szívvel választanál valami újat!
Mi van, ha ez életed nagy önbecsapása? Fenntartod a "nincs mást tenni" elvét, hogy igazolást adj a múlt választásainak, amikre úgy tekintesz, hogy rosszak voltak, ergó csak azért választhattad őket, mert nem volt más választás!
Nem volt "jó" ok a múltban, és most sincs rá a jelenben. Egyszerűen csak választás van!
Palacskó András

Teremtés
Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.
Azt szeretnéd, hogy kicsit jobban menjen? Szeretnél kicsivel több pénzt, hogy ne fájjon annyira itt-meg ott,  jaj nehogy magányos legyek ... Ennek a világnak a jobbik részéből szeretnél egy darabot?
Megelégszel ennyivel?
Vagy végre hajlandó vagy teremteni a te valóságodat? A bőséget, az egészséget, az egységközösséget mindennel? Túl ennek a valóságnak a legjobb ajánlatán?
Mit teremtenél, ha bármit teremthetnél?
És ez mit kívánna tőled? Mit kéne érzékelned, befogadnod, tudnod, és mi kéne, hogy legyél?


Semminek nem vagy az áldozata
A nézőpontod teremti a valóságodat.
Arra vagy tervezve, hogy teremtsd a jövőt, olyan jövőt, ami még nem érkezett el.
Harcos vagy, de mintapolgár próbálsz lenni, vagy annak ellenállni próbálsz mindennel ami nem te vagy.
Milyen hülyeséget használsz arra, hogy védekezz a harcos ellen, aki Te vagy akit választhatnál?
A földön eddig nem létezett valóságért harcolsz, de ne erővel tedd és erőszakkal!
Hányan védelmezitek azt, hogy mindent meg tudtok egyedül csinálni és senkire nincs szükségetek? PP
A férfiak mindent lággyá, valódivá és jóvá tesznek.
Azt mondják nekik, hogy keménynek, gonosznak kell lenniük, majd megpróbálják bizonyítani, hogy nem, amire vágynak az a kényelem.
Ők a hedonizmus teremtői az élet élvezetére.
Nincs szükséged senkire! de ha erővel tartod, hogy nincs szükséged senkire akkor van választási lehetőséged ,hogy igazán válassz valakit ? Nem igazán.
Mi van, ha képességed van arra, hogy választásban légy, legyen valakid vagy ne.
Mi a befektetésem, amit használok, hogy létrehozom a hiányt, amit választok?
Mi a befektetésem, amit használok, hogy létrehozom a korlátozást, amit választok?
Hajlandó lennél e mindent bármelyik térben, időben, valóságban, előző életben, amit ez felhozott elengedni ? POD POC

Félelmek
Milyen hazugságot használsz arra, hogy létrehozd a félelmet, amit választasz, ami vájóban nem létezik? Mit tudsz, amit igazából nem is tudsz, amit ha elismernéd, hogy nem tudod, ..képes lennél igazán tudni? Milyen tudásod és képességeid vannak a félelmeid mögött, és amire azt mondod nem tudom?

Amikor a tudatosságot választjuk, a teljes ítéletmentességet választjuk. Csakis akkor érzékeljük tisztán, hogy mi történik valójában, és csakis a teljes éberség birtokában tudunk cselekedni, nem pedig az ítéleteink által rángatva reagálni a dolgokra. Amikor ítéletmentesek vagyunk, nem feltételezünk rossz szándékot, amikor az nincs ott, de nem feltételezünk jó szándékot ott sem, ahol valójában ártani akarnak nekünk.


Hibázás
Mi lenne, ha legközelebb valamit "eltévesztesz", feltennél néhány kérdést, például azt, hogy: "Mit érzékelek itt, amit nem ismerek el?"
Ha hajlandó lennél a logikus elméd világán túlra nézni, vajon milyen kalandok várnának rád? Mennyivel lenne könnyedebb változtatni azokon a dolgokon, amiket az önmagad hibáztatásával jól bebetonozol?
Mi van, ha sosem rontod el?
Az, hogy következtetések nélkül, kérdésben élj, az egyik alapvető eszköze az Access Consciousnessnek.
A kérdés kiemel az ítéletek, következtetések, döntések és válaszok világából, túlvisz a logikán, és utat nyit a lehetőségeknek, ha használod őket.
Mi az a dolog, amin Te szeretnél változtatni, de az elméddel eddig nem sikerült? Milyen ajtók nyílhatnának meg, amiknek a létezéséről nem is tudsz, mert nem kikövetkeztethetők? Mit tudsz?

Ítélet
Ha soha soha senki nem ítélt volna meg ,ki lennél ?
s ha még Te saját magadat sem ?

Önbüntetés
Mi az, amiért bünteted magad, amit meg sem tettél?
Mi az, amit még nem tettél meg, de már előre bünteted magad, miatta?
Mi az amiért

Mindennapi szenvedéseink
Az életkrízisek lehetővé teszik, hogy elgondolkodjunk, átértékeljünk dolgokat:
Vajon tovább játsszuk a sértődöttet (miért is jó az nekünk?), őrizgessük a haragunkat, bosszúvágyunkat, mérgünket (mérgezve magunkat), vagy bocsássunk meg végre?
Vajon tanulunk ebből, és fejlődünk, vagy tovább neheztelünk, amíg végleg meg nem keseredünk.
Vajon inkább szemet hunyunk saját és mások hiányosságai felett, vagy inkább megsértődünk, hibáztatunk, mutogatunk, vádaskodunk?
Félelemmel telve elmenekülünk a hasonló helyzetek elől, vagy egyszer és mindenkorra felülkerekedünk a krízisen?
Ragaszkodunk az érzelmi feldúltságunkhoz, vagy elengedjük azt?
Mi a ragaszkodás ára? Vajon megéri, hogy „igazunk" legyen?
Mi az az elégtétel, az a fizetség, amit a ragaszkodással nyerünk? Van valami kéjes élvezet a szenvedéshez való ragaszkodásban, ami kielégíti tudatalatti szükségleteinket. Hogy jó pocsékul és nyomorultul érezhetjük magunkat, mert a „másik" ide juttatott minket.
Vagy jobban járunk, ha elengedünk és megbocsátunk?
Először is tegyük nagyító alá a negatív érzelmekből fakadó hasznunkat, előnyöket.
Minden szenvedéssel járó helyzetben tegyük fel magunknak a kérdést: Meddig ragaszkodom még hozzá, mennyi bűntudat kell még, mennyi önmarcangolás, mikor hagyok fel már az önmagam büntetéséből fakadó titkos élvezettel?
Vajon választaná-e ezt egy Végtelen Lény?


„A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül,
hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?" (Gary Douglas)

Problémáink
Mit bizonyítasz azzal a problémával, amiben éppen vagy? Azt, hogy a nehéz körülményeid ellenére is képes vagy talpon maradni? Azt, hogy mennyire kreatív vagy a problémamegoldásban? Azt, hogy különb vagy azoknál, akik nem küzdenek ezzel? Mi a fontosabb? Az, hogy bizonyíts, vagy az, hogy változzon a dolog?

Teremtésünk
Mi az, amit annyira valóságossá teszek, hogy megakadályoz abban, hogy valami nagyobbat teremtsek?
Hajlandó lennél elpusztítani és nem teremtetté tenni mindent, ahol megpróbáltál olyan lenni, mint a "legtöbb ember"?
Hányan kapcsoltátok le azt, ami lehetséges, és használjátok ezt indoklásul arra, hogy megállítsatok mindent, amit kértetek?
Kívánok neked Új Kezdeteket minden 10 másodpercben!  SLH

A világnézeted teremti meg a valóságod. És nem a valóság teremti meg a világnézeted. Mi lenne, ha megváltoztatnád a világnézetedet ... most, MAGADRÓL? Mi változna meg a valóságodban, ha így tennél?
Mindent megtettem, mégsem változik!
Mi az a dolog az életedben, amit szeretnél megoldani, de biztosan tudod, hogy megváltoztathatatlan? Mi az, amivel már évek óta küzdesz, és minél jobban erőlködsz, annál nehezebb? Mi az, amivel kapcsolatban már minden módszert kipróbáltál, és semmi nem jött be? Mi van, ha nem is vagy olyan elveszett a témában, mint ahogy gondolod?
Az egyik dolog, ami segíthet, ha vigyázol a szádra. :) Ha azt mondod valamiről, hogy "nem tudtam", vagy "nem sikerült", az eleve erőtlenné tesz. Mi van, ha sohasem a képességeiden múlott az, hogy nem változtattál? Valóban igaz, hogy nem lettél volna rá képes?
Ha van kedved, tehetsz egy próbát. Gondolj most arra a dologra, amivel régóta küzdesz, és mondd ki a következő két mondatot:
Eddig még nem tudtam megváltoztatni ezt a dolgot.
Eddig még nem változtattam meg ezt a dolgot.
Érzékelsz különbséget a kettő között? Melyiknél érezted, hogy több erőd van?
Ha kihagyod a képességeidet és a lehetőségeidet az egyenletből (vagyis nem úgy fogalmazol, hogy nem tudom), egy sor szereptől megszabadulsz. Nem vagy többé képtelen, gyenge, kiszolgáltatott, és rá tudsz nézni, hogy mit is akarsz valójában.
Érdekes, hogy elvileg szenvedsz valamitől, mégsem változtatod meg. Mi akadályozhat ebben? Minden olyan elképzelés, gondolat, döntés, elhatározás, következtetés, ami a témával kapcsolatban benned kavarog. Ezeket hívjuk ítéleteknek.
Az úgynevezett problémáinkkal kapcsolatos ítéleteknek az egyik rétege általában felszínen van bennünk, egyértelmű, jól kitapintható. A betegség, a pénztelenség, a munkahelyi gondok, a zűrös párkapcsolat mind olyan dolgok, amiket vagy utálunk és lázadunk ellene, vagy némán tűrünk, de általában abban megegyezünk, hogy a ROSSZ kategóriájába soroljuk, ezért is akarjuk megváltoztatni.
Bármilyen furcsán hangzik is, érdemes ezeket az ítéleteket semmissé tenni. Az, amit rossznak tartasz, nem változik könnyedén. Valahogy úgy, mint az a gyerek, aki folyton azt hallja, hogy ő rossz. Ellenállást szül benne, hogy folyton meg akarják változtatni. Az ítélkezések másik csoportja sokkal rejtettebb, de nem kevésbé befolyásolja a dolgok alakulását. Mindent ide sorolhatunk, amiről azt döntötted el (lehet, hogy nem tudatosan), hogy jó, helyes, értékes az adott dologgal kapcsolatban. Ha évek óta ragaszkodsz egy problémához, biztos lehetsz benne, hogy van valami értéke számodra, van valami, amit jónak, helyesnek tartasz ezzel kapcsolatban, bármiről legyen is szó. Talán idegenül hangzik, de tehetsz ezzel is egy próbát. Felteheted a következő kérdést:
Mi ebben a jó/helyes/értékes számomra, amit eddig nem vettem észre?
Forrás: Nekedigaz

Hol csinálsz úgy mintha te lennél ahol nem te vagy, csak azért hogy kényelmesebben érezd magad ?

Hogyan tudunk kiszabadulni a saját magunk általi bebörtönzésből?

A nézőpontod teremti a valóságod, de a valóság nem teremti a nézőpontod. (az csak úgy vanja magát) MI lenne, ha nézőpontot tudnál váltani, hogy egy másik valóságot teremts magadnak? Dr. Dain Heer

"Ki vagy a teljesítményed nélkül?
Ki vagy a hírneved nélkül?
Ki vagy a birtoktárgyaid nélkül?
Ki vagy a cselekedeteid nélkül?
Ki vagy a pénzed nélkül?
Ki vagy a társadalmi státuszod nélkül?
Ki vagy a rangod, vagy beosztásod nélkül?
Ki vagy a képességeid nélkül?
Ki vagy a briliáns IQ-d nélkül?
Ki vagy a sikereid és kudarcaid nélkül?
Ki vagy a barátaid nélkül?
Ki vagy az ellenségeid nélkül?
Ki vagy a tested formája és állapota nélkül?
Ki vagy a személyiséged nélkül?
Önmagad... A Figyelő Tudatosság, aki mindezeknek tudatában van."
(Jim Carrey)

"A gondolataid a legnagyobb akadályok, amikkel megakadályozod magad, hogy önmagad légy!" (Gary)
Tudtad, hogy az egyik leggyakoribb függőség nem más, mint önmagunk folyamatos hibáztatása? Már egész kicsi korban megtanuljuk, hogy hibáztassuk és rossznak lássuk magunkat.
Mi van, ha a korlátaidat nem a világ állítja, hanem te magad, azzal, hogy nem ismered el a saját nagyszerűségedet?:)

A BARS KEZELÉSEKRRŐL
MIT HOZ LÉTRE EGY BARS KEZELÉS?
A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.
Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.
A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.
MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?
Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.
A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.
MEDDIG TART EGY BARS KEZELÉS HATÁSA?
Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak", avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.
A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.
MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?
Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?
Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést.

KINEK TEHET JÓT EGY BARS KEZELÉS?
Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében!
Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek. Arra biztatunk, hogy a "bárfuttató" erőfeszítéseidet az utóbbi csoportra koncentráld, akik többnyire a népesség azon 47%-ába tartoznak, akikről korábban már beszéltünk.

LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?
A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.
Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor "van készen" az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!
MEG TUDJÁK-E TANULNI A GYEREKEK A BÁROK FUTTATÁSÁT?
Természetesen! Mivel a gyerekeknek kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen, nagyon hatékonyan, kevesebb korláttal futtatják mások bárjait. Habár a gyerekek kisebb testben élnek, gyakran sokkal hatalmasabbak és erősebbek hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek. Láttál már gyereket, aki egy egész teremnyi ember figyelmét irányítja?
KI FUTTATHATJA MÁSOK BÁRJAIT?
Bárki meg tudja tanulni a Barst. Semmiféle előzetes egészségügyi tapasztalat, vagy anatómiai tudás nem szükséges hozzá. Csak annyi kell, hogy hajlandó legyél megtanulni és elvégezni egy egynapos tanfolyamot. 
JÓ HATÁSA LEHET-E AZ IDŐSEKRE/BETEGEKRE/FOGYATÉKKAL ÉLŐKRE?
Igen.
LEHET-E TERHESSÉG ALATT A BAROKAT FUTTATNI?
Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)
Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.
MENNYI IDEIG TART EGY BARS KEZELÉS?
Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.
MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?
A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.
EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?
Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.
VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?
Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.
ÁRTHAT-E A BARS?
Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.
VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?
Csak azoknak, akik nem hajlandóak erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt.
HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?
Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog "történni". A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a  legjobb esetben az egész életed megváltozik.
TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.
Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.
Sokan használták a Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy "gyógyíthatatlan" betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar.
HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?
Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.
Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.
MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT?
Valahányszor remekül akarod érezni magad!
Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be.
LE KELL FEKÜDNI A BARS KEZELÉSHEZ?
Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megteszi.
Forrás: Access Consciousness Blog

Ha ki szeretnéd próbálni Pécsett:
tel: 30/7575542
mail: marionn@citromail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése