2015. április 29., szerda

MotivációÁltalában arról szokás írni, amiről azt hisszük, hogy tennünk kellene, annak érdekében, hogy biztosan elérjük sikerünket és boldogságunkat az életben. Néha azonban nem azok a dolgok segítenek a sikeressé válásban, amit teszünk, hanem amit elkerülünk. Általában az embereknek erős késztetésük van a cselekvésre, annak érdekében, hogy valamilyen eredményt produkáljanak.
Így mivel majdnem mindig csinálunk valamit, ezek a csinálások felhalmozódnak, és gyakran inkább negatív hatást váltanak ki, mint pozitívat. Azok az emberek, akik mentálisan erősek, sokszor elkerülnek bizonyos dolgokat annak érdekében, hogy a legrövidebb időn belül a legnagyobb eredményt érjék el.
Ezek azok a cselekedetek, amiket minden erőnkből kerüljünk: 

2015. április 7., kedd

Vese meridián

Megerősítő mondat: Szeretem az életet minden kockázatával és kihívásával együtt
  • Feladata: A vese meridián az energia háztartás szabályozásáért és a test méregtelenítő folyamataiért felelős. A családi és munkahelyi stressz okozta állandó megterhelés gyengíti a meridiánt, különösen az esszenciális energiát, mely életenergiánk bázisát képezi, s melyet tovább örökítünk. A vese meridián által befolyásolt pszichikai tulajdonság mindenek előtt az akaraterő, de a félelem, a féltékenység, bizonytalanság, elégedetlenség, kritika és a csalódottság, valamint a párkapcsolatokban fellépő nehézségek is közvetlen hatást gyakorolnak a páros szervekre, a vesékre és ezáltal a vese meridiánra is.
  • Jellege: Energiamaximuma 17-19 óra között. Eleme a Víz. Pólusa a Yin. Hozzá tartozó testszövet az izmok és inak.

2015. április 1., szerda

Access bars kulcsok

A 10 kulcs a teljes szabadságodhoz:

1. Választaná-e ezt egy végtelen lény?
2. Minden csak egy érdekes nézőpont kérdése.
3. Élj 10-másodperces lépésekben (Válassz 10 másodpercenként!)
4. Élj  kérdésben! 
5. Nincs forma, nincs struktúra, nincs jelentősége semminek.
6. Nincs bírálat, nincs megkülönböztetés, nincs ítélkezés.
7. Nincs semmi illúzió ( pl: tökéletesség mánia, idealizmus a tudatosság rovására).
8. Nincs verseny.
10. Nincs kizárás.

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki.