2015. június 3., szerda

Access kérdések

Rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre az Access Consciousness eszköztárában. Minél többet használjuk őket tudatosan, annál több könnyed változást és több lehetőséget teremtünk az életünkben.
Az Access fényt visz életünk azon területeire, ahol elhatároztuk, hogy végesek vagyunk és korlátoztuk önmagunkat. Ezeken a területeken soha nem ismertük el, hogy választásaink és végtelen lehetőségeink vannak.
A kérdésekkel elkezdünk mindent felnyitni, ami beleragaszt a korlátozott valóságba és választásokba. Ahogy egyre tudatosabbá válunk, elkezdjük látni, hogy teremtettünk mindent, amivel csak dolgunk van az életben, és megtanulunk nem teremtetté tenni, megsemmisíteni minden hiedelmet és gondolatmintát, ami megakadályoz abban, hogy az életünk működjön.
Mi lenne, ha
mindig kérdésekben élnél? Például ha

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki. Olvass tovább...