2015. július 1., szerda

Mozdítsd pozitív irányba a gondolataidat!

mokuskerek, fáradtság, munkaA legtöbb dolog fejben dől el, így ahhoz, hogy a hétköznapokat ne rémálomként vagy egy véget nem érő csataként éljük meg, fontos, hogy ne csak a tetteinkre, de a gondolkodásunkra is odafigyeljünk. Nem várhatjuk, hogy más oldja meg a problémáinkat, törjünk ki mi magunk a mókuskerékből!

Csak rajtunk múlik


Magunk és mások elvárásainak rabjai vagyunk, és legtöbbször a maximumot akarjuk nyújtani az élet minden területén.
– A legnagyobb problémát az jelenti, hogy azt gondoljuk, csak akkor vagyunk jók, akkor ismernek el és szeretnek minket, ha megfelelünk a velünk szemben támasztott követelményeknek– mondja Zsoldos Mariann életmód-tanácsadó. Mivel ez összetett és komoly kihívást jelent, a mindennapjainkat átszövi a stressz, a folyamatos idegeskedés. Aggaszt minket a munkahelyi teljesítményünk, a párkapcsolatunk és az anyagi biztonság megteremtése is. Egy egyeztetés a főnökkel, vita a férjünkkel és máris nyoma sincs a nyugalomnak......

             

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki.