2015. szeptember 25., péntek

Az emberi lét Tíz Szabálya

Az életet sokszor hasonlították már játékhoz. 
A játékszabályokat azonban sajnálatos módon sosem mondják el nekünk, és semmiféle útmutatást nem adnak arról, hogyan is kell ezt játszani. Egyszerűen elkezdjük a "startnál", és megtesszük az utunkat körbe a "táblán", remélve, hogy jól játszunk. Azonban nem ismerjük pontosan sem a játék célját, sem azt, hogy mit is jelent tulajdonképpen a győzelem.

Az emberi élet tíz szabálya éppen erről szól. A szabályok vezérfonálul szolgálnak az életnek nevezett játékhoz, de egyben sokkal többek is ennél. Alapvető bevezetést nyújtanak számodra az emberi lét jelentésébe Egyetemes igazságok, melyek ismerete velünk született, csak valahol az utunk során megfeledkezünk róluk.
Az emberi lét Tíz Szabálya nem varázslat, és nem ígér tíz egyszerű lépést a derűs nyugalom eléréséhez. 
Nem kínál gyorssegélyt érzelmi, vagy spirituális betegségekre, és nem tár fel titkokat, amelyek ripsz-ropsz eljuttatnak a megvilágosodáshoz.
Egyetlen céljuk, hogy térképül szolgáljanak számodra, melyet - fejlődésed útját járva – követhetsz:

2015. szeptember 11., péntek

Access bars treatment - Pécs


What if you could change your life in only one hour and all while laying down and relaxing?
It's called Access Consciousness The Bars©
The Bars© is a powerful release, relaxation, clearing and healing technique that releases limitations, out-moded beliefs and things that no longer serve you

The Bars© is the first class in Access Consciousness©, a dynamic set of tools and information designed to transform any area of your life.
When you have a Bars© session, the worst that can happen is that you feel as if you had a fantastic massage, the best thing that can happen is that your whole life can change.

Curious about Access Bars©? The following video shows what occurs in the brain before and after an Access Bars© session.
These new neuroscience research findings, about Access Bars, have been announced by scientist Dr.​ Jeffrey L. ​Fannin who has been studying the brain for over 16 years. He said that when he saw the results from the brain maps, "... my jaw dropped; I was so astounded. This is the very first time I have seen a brain do what we are about to show you."

2015. szeptember 9., szerda

Nemet mondani

Vannak, akik nagyon erőszakosan szokták győzködni a másik embereket, úgy, hogy látszik rajtuk a nagyon akarás. A nagyon akarást szükség vezérli, a félelem és a kompromisszum.
Ne látszódjon meg rajtunk a nagyon akarás, az elijeszti a másik felet.
Aki nagyon akar, az túl sokat beszél, túl sok információt feleslegesen kikotyog.
A túl sok beszéd megfelelésből jön, a mindenáron nyerni akarásból, hogy rád figyeljenek. Öncsillogtatás.
Sürgetni sem jó a másikat, mert átsüt rajta a nagyon akarás.
Tartsuk tehát kordában a nagyon akarásunkat, inkább figyeljük a másikét.
Ne beszéljünk sokat, inkább hallgassunk, figyeljünk.
Ha nem félünk a visszautasítástól, nemet tudunk mondani.

2015. szeptember 1., kedd

Hajlandóság


Az életet nyíltsággal és egy hogyan-tehetjük-jobbá hozzáállással közelítsd  meg. 
Ügyesen használd az akaratod, hogy inkább növeld, és ne csökkentsd a kreatív haladásod.

A hajlandóság egy belső éberség, amely felnagyítja a kapcsolatot személyes emberi természetünk és isteni lényünk között. Ez a határozottság, kitartás, fogékonyság, könnyedség és megfelelő reakció gyakorlása – nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Azt jelenti, hogy megsértheted a status quódat, a régi törvényeidet mind magadban, mind másokban, kivívva a másfajta gondolkodásmódot a mostani helyett. Emlékezz, hogy nem csak a külső világi énünk van állandó alakulásban, hanem a belső spirituális énünk is, ahogy rájövünk, mit jelent egy felsőbb világhoz való tartozás.