2015. december 29., kedd

Újévi célbalansz


Közeledik az év vége, és az új év. Ilyenkor mindenki számot vet az elmúlt év eredményeivel, sikereivel, hiányosságaival, és új elhatározásokat tesz, célokat tűz ki maga elé, ami nagyon helyes.
Foglalkozunk a problémákkal, amik az utadban állnak. 
Megkeressük a legyőzésükhöz szükséges erősségeket, lehetőségeket, támogatókat, és az akadályozó tényezőket. 
Kialakítjuk a megfelelő célt - amiben végig a kineziológia eszközeivel segítünk rá a pontos meghatározásra.
Mi pontosan a számodra legmegfelelőbb terv, elérendő feladat, munka, tevékenység? 
Arra fókuszálunk, hogy a fontos választásokban segítséget nyújtsunk a döntések meghozatalában. 
Eredményeképpen mi várható?

2015. december 4., péntek

Mély belső átalakulás - árnyékaink integrálása

Általában a vallásos, spirituális tanokon nevelkedett emberek az igazi mély belső meditáció, belső út helyett, egy sor hittételt és szabályt kapnak a lelki valóságról. Megmondják, mi az igazság, ahelyett, hogy rávezetnének őket a magunkban rejlő mélyebb igazság felfedezésére. 
A mély belső átalakulást elősegítő technika egy olyan eszköz, meditáció, olyan állapotba képes elkísérni, amely belső lényünk tapasztalását teszi lehetővé. 
Nincs szükségünk erősen vallott meggyőzésesekre és szabályokra. Ha a valódi mély belső átalakulás állapotából éljük életünket, sok merev hitrendszerünk elveszti jelentőségét, mert természetesen jönnek a dolgok, belülről. 
A vallásos és spirituális mesterek melletti élet gyakran elszakít a valóságtól, a gyakorlati élettől, és egy olyan örömmámorban úszó spiri léthez hasonlatos, amiből - mivel nincs alapja - előbb utóbb lepottyanunk a való világba. 
Az Istent vagy Mindenséget kívül keressük, ahelyett hogy befele indulnánk.

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki. Olvass tovább...