2016. február 5., péntek

Kineziológiával a lélekért és az életért - riport

Mai rohanó világunkban számtalan lelki terhelést, sérülést, törést szenvedünk el, illetve számtalan lelki mintázatot, túlélési, élet stratégiát és energiát hozunk a szüleinktől, családunkból illetve közvetlen környezetünkből is. Elszenvedett traumák, félelmek, szorongások sokaságát hordjuk magunkban mélyen eltemetve melyek nem is sejtve de kihatnak életünk történéseire, és minden cselekedetünkre, reakciónkra, világhoz való viszonyulásunkra.
A Cylex riportot készített velem, az alábbi linken is olvasható: Cylex riport
1. Mi Zsoldos Mariann személyes története, hogyan milyen hatások révén került kapcsoltba ezen spirituális, önmegismerő, segítő utakkal, módszerekkel mint a kineziológia, jógapszichoterápia és számtalan keleti filozófiával és lelki irányzattal?

Mind kineziológia: Körülbelül 14 éves koromban kezdődött, amikor a kezembe került egy akkor tiltott könyv, Rudolf Steiner: A magasabb világok megismerésének útja. Ettől datálom az ilyen irányú érdeklődésem, amikor elkezdtem befele indulni, meditációkon és különböző gyakorlatokon keresztül megismerni önmagam, és önmagamon keresztül a bennem lakozó felsőbb lelket is. Érdekes, hogy abszolút materialista családból származom, tehát ezen életemben innen nem kaptam indíttatást, sőt, családom tagjainak szinte érzékszervük sincs a lelki témák meghallására. Nekem szinte pedig csak erre. Nem volt az életem nehézségek nélküli, sok traumát kellett feldolgoznom nekem is, az önismereti, önfejlesztési folyamatom még mindig tart, és tán soha nem is lesz vége. GNOTHI SEAUTON – ismerd meg önmagad, ez áll a Delphoi jósda falán is – és megismered a sorsodat. Azért ilyen a sorsunk, amiben vagyunk, mert ilyenek vagyunk, így gondolkodunk, így reagálunk, ez a műsor megy a fejünkben.