2018. január 13., szombat

Kineziológia és más terápiák

Kérem a kineziológiára, vagy bármilyen más terápiára jelentkezni vágyókat, emailben kérjenek időpontot.  (marionn@citromail.hu)  Köszönöm. 
Gnoti Seauton "Ismerd meg önmagad - s megismered a sorsodat" 

Az életmód tanácsadás során többféle technikát alkalmazok, mindig az adott problémának megfelelően. Az éppen megfelelő technikát általában kineziológiával tesztelem ki, kinek mire van épp szüksége. 
Általában a hozott ügyek mögött feltérképezhető valamilyen gyökérprobléma, ennek megtalálásában és oldásában segíthetek.
Instant megoldás nincs, az évek alatt kiépített nem kívánatos idegpályákat, szokásos gondolkodást nem lehet varázsütésre megváltoztatni. 

Ha úgy döntöttél, hogy dolgozni szeretnél magadon, akkor
alább felsorolom, mire számíthatsz és mire nem, milyen technikák állnak rendelkezésemre és milyen esetekben keress. 

Milyen problémák esetén keress? Csak párat sorolok fel, mert az élet sokkal találékonyabb nálam.
 • Ha úgy érzed, elvesztetted az irányítást az életed felett. 
 • Ha mindig ugyanolyan kilátástalan helyzetben találod magad, és már megint beleestél ugyanabba a hibába. 
 • Ha valami nagyon nem megy az életedben, mintha valami akadályozná. 
 • Ha frusztrált, stresszes vagy és már összecsapnak a fejed felett a hullámok. 
 • Ha olyan kapcsolatban élsz, ami nem megfelelő számodra. 
 • Ha még mindig gondod van az anyukáddal/apukáddal. 
 • Ha sikertelen vagy a tanulásban, munkában, nem azt csinálod ami neked való, keresed a saját önkifejezési formádat, a dolgodat a világban. 
 • Ha bármilyen diétát próbálsz, nem sikerül a fogyás. Szeretnéd megtudni mit kellene enned, mit nem és milyen mozgás való neked. 
 • Ha tényleg a kezedbe szeretnéd venni a sorsod irányítását, és tenni is szeretnél érte, az mindenképp fontos. 
 • Segítek megtalálni a hozzád vezető utat, önmagad megismerését, működését, a változtatáshoz szükséges lépések megtalálását, hogy elindulhass befelé, önmagad felé. És legfőképp, hogy ha már próbálkoztál, milyen akadályok állnak az utadban. Mi az amitől végképp meg kellene szabadulnod, elengednek, hogy a pozitív változás kezdetét vehesse. 
Mire számíthatsz?
 Megfelelő figyelemmel hallgatlak, talán s sorok között is. Segítek önmagadra találni, megtalálni a helyed, a feladatod az életben. Segítek megtalálni azokat a blokkokat, amik akadályoznak a kívánt életminőség megélésében, és új választási lehetőségeket találni az életben. 
Nem gyógyítok, nem vagyok csodatevő, nem tudom helyetted megoldani a problémáidat. Neked is dolgoznod kell, hajlandónak lenni a változásra, vállalni a következményeket, házi feladatokat, szembenézést önmagaddal, önismereti kalandot. 
 Jó, ha előre átgondolod a problémáidat, ezekről listát készítesz, és ezzel érkezel.
- Esetleg az emailben, amiben jelentkezel, már meg is mondhatod a születési időpontod, helyet, ha tudod percre pontosan  az jó, de ha nem akkor is használható. 
– Első találkozáskor jó alaposan kikérdezlek. Születés, szülők, családi állapot, saját család, munka, és minden amit fontosnak tartasz. Mi is történt most a jelenben, ami miatt elhatároztad, hogy eljössz. 
Kitesztelem, hogy melyik kérdéssel kell foglalkoznunk, ha többet hoztál.
Kitesztelem, hogy milyen eszközzel közelítsük meg: 


Kineziológia
A kineziológia egy olyan stresszcsökkentő módszer, mely az izomtesztelésen alapul. Az  izmokban tárolódott blokkok valamilyen negatív élmény hatására alakultak ki. Ezen blokkok oldásával beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, a felismert, kimondott, hatástalanított blokkok nyomán megszabadulunk a negatív érzelmektől, képesek leszünk szabadabban, képességeinket kibontakoztatva, egy teljesebb, minőségibb, sikeresebb életet élni, jövőképet kialakítani.
A kineziológia nemcsak a múlt feltárásáról szól, hanem a jövő, cél, perspektíva kialakításáról is a coaching segítségével. 
Milyen fő oldás fajtái vannak?
 • Stresszes kapcsolat oldásaBaj van a főnököddel? kollégákkal? férjeddel? feleségeddel? gyerekkel?                                       Tovább: Stresszes kapcsolat oldása ...
 • Generációs oldás
  Felfedezted-e, hogy bizonyos helyzetekre úgy reagálsz, mint az anyukád vagy az apukád? Ugyanazok a minták ismétlődnek a családban, generációban?
  tovább: Generációs oldás ...
 • Metabolikus kineziológia
  Nem vagy megelégedve testsúlyoddal? Nem tetszik a kép, amit a tükörben látsz? Baj van a belső képeddel?Energiátlannak érzed magad? Valahol elfolyik az energiád?Érzelmi problémáidnak akár már testi tünetei is vannak?Mindig ugyanazok a gondolatok járnak a fejedben? Vannak ismétlődő szlogenek a családban?Tovább: Metabolikus kineziológia ...
 • Életfeladat
  Mi végre vagy a világon?
  Mi a feladatod az életben, mi a valódi vágyad, ami felé törekszik a lelked?
  Mik azok a dolgok, amik általában a legnehezebben mennek az életedben, ahol a legjobban el vagy akadva.
  Tovább: Rekonstrukciós kineziológia ...

 • Reakcióminta
  Van az életedben olyan anyag, helyzet, személy, akire amire valamilyen reakcióval reagálsz? "Amennyiben a szervezeted képtelen alkalmazkodni egy anyaghoz, szituációhoz, emberhez, akkor erre valamilyen reakciómintával reagál.Tovább: Reakcióminta ...
 • Érintés oldás
  Milyen elakadásod van az érintéssel kapcsolatban?
  Hol, melyik testrészeden akadt meg az energia áramlása, hol keletkezett benned blokk valamilyen érintéssel kapcsolatos trauma hatására?
  Tovább: Érintés oldás ...

 • Asztroterápia
  Születési horoszkópunk mindent elárul rólunk. Honnan jövünk, milyen előző életbeli mintákat hozunk, milyen volt a magzati korunk, születésünk, és a későbbi időszakaink, szüleink mennyire tudtak vagy inkább nem tudtak bánni velünk, milyen problémákkal küszködtek ők, és milyen megoldási stratégiákat fejlesztettünk ki a magunkban boldoguláshoz. Milyenek a párkapcsolati lehetőségeink, gyermekekhez való viszonyunk, karrier lehetőségeink stb.
 • Ha hozzám jössz terápiára, a horoszkóp alapján megállapíthatóak bizonyos terápiás gócpontok, amiken dolgozni tudunk. A kineziológia eszközével egy-egy adott helyzetet feloldhatunk, lézersugár pontossággal meghatározva annak korát, körülményeit, okozóit. Prananadi utazással belemehetünk a karmikus előzményekbe.
  Tovább: Asztroterápia
Prananadi utaztatás - regresszió, karmikus utazás
Akár összekötve az asztroterápiával, akár külön kitesztelve, hogy erre az oldásra van szükséged, a prananadi utazás alkalmas olyan régi, akár előző életbeli minták, fogadalmak, életstratégiák oldására, melyek nem szolgálják a jelen életben való boldogulásodat. Állandó kapcsolatban az utaztatóval, biztonságban, mindig párhuzamot vonva a jelen élethelyzeteiddel "utazunk". Felismerheted életed szereplőit, és megértheted a hozzájuk fűződő kapcsolatod dinamikáját. Az adok kapok gyengéd tanító jellegét. 

Access Bars - bárok futtatása
Ez egy olyan energetikai kezelés, mely során különböző életterületekkel kapcsolatos pontokat fogok a fejeden, és közben beszélgetünk, ha akarsz, törölünk, kérdezünk, elengedünk, tudatosak leszünk. Új nézőpontokat keresünk, vagyis megengedünk, beengedünk lehetőségeket, csodákat, könnyedén, örömtelien. És még mi lehetséges? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése