ACCESS BARS

ACCES BARS - ACCESS CONSCIOUSNESS 
ÉLETET AKTIVÁLÓ PONTOK, BAROK A FEJEN!
                     (English: Access bars in Pecs in English )
Próbáld ki, ha könnyedén, örömtelien, ragyogóan akarsz élni, harmóniában önmagaddal. És valami egészen más nézőpontból!
Az Access Bars© a fejen lévő 32 pont amiket ha gyengéden megérintenek, könnyedén el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza, hogy képes legyél önmagad lenni, hogy befogadjál, örömtelien, harmonikusan, könnyedén éld az életed, és hogy tudd amit tudsz. Ezt a képet azért raktam ide, mert "Minden csak egy érdekes nézőpont" az access egyik mondata, mely kizökkent a megszokott gondolatainkból ítélkezéseinkből, segít elfogadni másokat az ő nézőpontjaikkal.
Az Access Bars© pontok tartalmazzák az összes gondolatot, elképzelést, hiedelmet, érzelmet és elgondolást, amit eddig elraktároztál. Ez az elképesztően tápláló és ellazító kezelés feloldja a korlátokat, az ellentmondást és a diszharmóniát az élet összes területén, amiket hajlandó vagy megváltoztatni.

Itt egy kisfilm arról, milyen könnyedén örömtelien zajlik egy access kezelés.

Az a legfantasztikusabb egy bars kezelés után, hogy új nézőpontok, új ötletek születnek benned, szinte a semmiből, amik kiemelnek a dobozból és rálátást engednek az életed nagyobb perspektívájára. Olyan energiák szabadulnak fel, amelyek látványosan repítenek új dimenziók felé.

A "Barok futtatása" az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.
"Az emberek több mint kilencven százaléka több mint kilencven százalékban nem a saját életét éli. Mindannyiunkban ott vannak a bevésődött hitrendszerek, mintázatok, szokások, programok Olyan, mintha valami hipnózis alatt élnénk."  Az Access Bars technika a belső "merevlemezünkről, vagyis az agyunk adott pontjaiból törli a megkövült hitrendszereket, amelyekre nincs szükség.
Mi lenne, ha mindig boldogak és örömteliek lehetnénk? Hogyan lenne ez lehetséges? 
Az Access Consciousness© mantrája 'Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!'
az egész életről szól, a jó, a rossz és a csúf is erőfeszítés mentesen (könnyedén) áramlik hozzád. Ez a képesség, hogy békében legyél azzal, ami éppen történik. 
Az Access Bars© sok tízezer embernek segített már a világon, hogy a testükkel és az életükkel kapcsolatosan sok mindent megváltoztassanak, az alábbi témakörökben:
 • stresszoldás,
 • alvási problémák,      
 • egészség, harmónia, 
 • testsúly, fogyás,testkép, fiatalodás, 
 • pénz, bőség áramlása, új lehetőségek, 
 • kapcsolatok,párkapcsolatok,intimitás
 • szorongás,stressz,pánikbetegség, 
 • fizikai és mentális problémák, 
 • életmódváltás, új nézőpontok, könnyedség, öröm, hála ... 
 • tudatosság! éberség!
 • Megtanítalak kérdésekben élni. 
Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, párkapcsolatokra, testre, pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.
A legrosszabb esetben úgy fogod magad érezni, mintha egy csodás masszázst kaptál volna, legjobb esetben az egész életed megváltozhat. 

Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?
Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.
A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.
Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.
Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.
Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról: "A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén."

HA KI SZERETNÉD PRÓBÁLNI PÉCSETT, kérj időpontot az alábbi telefonszámon:
TEL: 30/7575-542
marionn@citromail.hu
Egy alkalom: 1-1.5 óra kellemes relaxált állapotban.
Ára:6000 Ft / alkalom
AKCIÓ!!!
Bérlet 3 ALKALOMRA MOST CSAK 15 000 Ft! mely 3 hét időtartamra szól.
HOGY TÉNYLEG JOBBAN HASSON!

A következő cikkeket olvashatod még a témában a honlapomon:

Tovább: Access bars kulcsok
1. Választaná-e ezt egy végtelen lény?
2. Minden csak egy érdekes nézőpont kérdése.
3. Élj 10-másodperces lépésekben (Válassz 10 másodpercenként!)
4. Élj  kérdésben! 
5. Nincs forma, nincs struktúra, nincs jelentősége semminek.
6. Nincs bírálat, nincs megkülönböztetés, nincs ítélkezés.
7. Nincs semmi illúzió ( pl: tökéletesség mánia, idealizmus a tudatosság rovására).
8. Nincs verseny.
10. Nincs kizárás. ....

Tovább: Access bolondságok
,, Milyen lenne a világunk, ha mindenki úgy járkálna a földön, hogy élvezné a testét, szeretné és gondoskodna róla, ahelyett, hogy ítélkezne felette és addig büntetné, amíg létezik. Mennyire más világ lenne!
Milyen világban szeretnél élni a gyönyörű testeddel? Milyen lenne a világ, ahol tisztelnénk és figyelembe vennénk a testünk intelligenciáját és éberségét? Milyen lenne a világ, ahol a testek tisztelve lennének? ....

Tovább: A tudatosság elérése ...
A minap érdekes dologra lettem figyelmes. Volt egy fantasztikus jól kezdődő napom, minden történt a maga módján, jöttek a lapok, tettem a dolgom, sikeres volt minden – és egyszer csak azt vettem észre, hogy iszonyú nyomott vagyok, energiátlan, majdnem depressziós.
Mi a ménkü ütött belém, honnan jön ez az egész nyomott köd, ami rám telepedett?

Tovább: A hülyeségprogram törlése ...
A hülyeségprogramot arra lehet használni, hogy feloldj majdnem mindenfajta korlátozást, amit csak el tudsz képzelni.
10 másodperc alatt megtanulhatod az egyik leghatásosabb eszközt, amivel képes lehetsz a változtatásra.
A Hülyeség program törlése a következő:....


Tovább: Hogyan legyünk boldogok? 8 tanács Dr. Dain Heertől
Pharrell Williams elénekli, a Dalai láma könyvet írt róla … de attól függetlenül a boldogság egy nagyon megfoghatatlan valami itt a nyugati világban. Szóval, hogyan lesz valaki Boldog?
Itt van 8 tipp Dr. Dain Heertől.
1. Gyere ki a robotpilóta üzemmódból
Megtörtént már veled, hogy A-ból B pontba vezettél anélkül, hogy emlékeztél volna, hogyan is kerültél oda? Máskor is ki vagy kapcsolva az életedből? Ha igen, lehet hogy ideje lenne felébredni, mielőtt 20 év múlva ébredsz föl zavartan, boldogtalanul, csodálkozva, hogy a fenében ragadtál bele abba a munkába, abba a párkapcsolatba, anyagi helyzetbe, amiben vagy.
Kezdd el ellenőrizni magad minden helyzetben: „Ez a helyzet valóban nekem való? A javamat szolgálja? Hol akarok tartani, ha ezt folytatom, 5, 10, 20 év múlva?" Ha önállóbb leszel és tisztába kerülsz a vágyaiddal, több energiád lesz és több erőd az élethez......
Rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre az Access Consciousness eszköztárában. Minél többet használjuk őket tudatosan, annál több könnyed változást és több lehetőséget teremtünk az életünkben.
Az Access fényt visz életünk azon területeire, ahol elhatároztuk, hogy végesek vagyunk és korlátoztuk önmagunkat. Ezeken a területeken soha nem ismertük el, hogy választásaink és végtelen lehetőségeink vannak.
A kérdésekkel elkezdünk mindent felnyitni, ami beleragaszt a korlátozott valóságba és választásokba. Ahogy egyre tudatosabbá válunk, elkezdjük látni, hogy teremtettünk mindent, amivel csak dolgunk van az életben, és megtanulunk nem teremtetté tenni, megsemmisíteni minden hiedelmet és gondolatmintát, ami megakadályoz abban, hogy az életünk működjön.
Mi lenne, ha
mindig kérdésekben élnél? Például ha semmi se lenne se jó se rossz, milyen választásom lehetne? .....

Facebookon: Acces Bars Pécs ....


Tovább: Az alábbi kérdésekre nincs jó vagy rossz válasz ...
1.    Hány éves lennél, ha nem tudnád, hogy hány éves vagy?
2.    Melyik a rosszabb: kudarcot vallani, vagy sosem próbálni? 
3.  Ha az élet olyan rövid, akkor miért csinálunk sok olyan dolgot, amit nem szeretünk – és miért nem csinálunk sok mindent, amit szeretünk?
4. Amikor már mindent elmondtál és mindent megcsináltál, mondtál volna többet, mint amit csináltál?
5.   Mi az az egy dolog, amit leginkább szeretnél megváltoztatni a világon?
6.  Ha a boldogság lenne a nemzeti valuta, akkor milyen munka tenne gazdaggá?
7.  Azt csinálod amiben hiszel, vagy megelégszel azzal, amit csinálsz?
8. Ha az ember átlag életkora 40 év lenne, akkor miként élnéd másképp az életed?
9.   Milyen mértékig irányítottad az életed eddig, ahol most tartasz?
10.  Mitől tartasz jobban? A dolgokat jól csinálni, vagy jó dolgokat

stb stb sok sok hasonló kérdés, melyek inkább elgondolkodtatnak, mint válaszra várnak. Vagy továbbkérdezésre inspirálnak, amolyan accesses módon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése