KINEZIOLÓGIA

KINEZIOLÓGIA OLDÁSOK - MIRE SZÁMÍTHATSZ? 
Mi a kineziológia?                          
A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra alakultak ki.
A kineziológia egy olyan stresszcsökkentő módszer, mely az izomtesztelésen alapul. Az  izmokban tárolódott blokkok valamilyen negatív élmény hatására alakultak ki. Ezen blokkok oldásával beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, a felismert, kimondott, hatástalanított blokkok nyomán megszabadulunk a negatív érzelmektől, képesek leszünk szabadabban, képességeinket kibontakoztatva, egy teljesebb, minőségibb, sikeresebb életet élni, jövőképet kialakítani.
A kineziológia nemcsak a múlt feltárásáról szól, hanem a jövő, cél, perspektíva kialakításáról is a coaching segítségével. 

Sok-sok hasonló reakció kialakít egy mintázatot, egy lenyomatot bennünk, amely stresszhelyzetben bekapcsolja automatikus működésünket (üss vagy fuss), és behatárolja válaszreakciónkat
A kineziológia képes felgombolyítani Ariadne fonalaként az egymásra rakódott mintázatokat, és eljutva a gyökerükig, egyenként kigyomlálni őket.
A kineziológia fajtái közül a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiát tanultam, amely Dr. Varju Márta szellemi tulajdona. Ennek több tanfolyamát elvégeztem és vizsgázott TEK tanácsadó lettem. 
Ha a kineziológus segítségével felgöngyölítettük a viselkedésminták keletkezésének korát, és oldottuk annak okát, akkor szabadon eldönthetjük, hogy úgy akarunk-e élni tovább, mint eddig, vagy más utat választunk. Csak akkor szabadulhatunk meg végleg a problémáinktól, ha tényleg meg akarunk szabadulni tőlük. Ha feloldottuk például az autóvezetéstől való félelem "gyökérokát", elvégeztük a feladatokat, attól még nem fogunk autót vezetni. Ahhoz bele is kell ülni abba az autóba, tehát meg kell adnunk magunknak a lehetőséget a sikerre.

STRESSZOLDÁS KINEZIOLÓGIÁVAL
Baj van a főnököddel? kollégákkal? férjeddel? feleségeddel? gyerekkel?  Tovább: Stresszoldás

GENERÁCIÓS MINTÁK OLDÁSA
tovább: Generációs oldás ...TESTSÚLYKONTROLL, MOZGÁSKONTROLL, SZOKÁSKONTROLL
Nem vagy megelégedve testsúlyoddal? Nem tetszik a kép, amit a tükörben látsz? Baj van a belső képeddel?
Energiátlannak érzed magad? Valahol elfolyik az energiád?
Érzelmi problémáidnak akár már testi tünetei is vannak?
Vannak ismétlődő szlogenek a családban?
Tovább: Metabolikus kineziológia ...

ÉLETFELADAT
Mi végre vagy a világon? 
Mi a feladatod az életben, mi a valódi vágyad, ami felé törekszik a lelked? 
Mik azok a dolgok, amik általában a legnehezebben mennek az életedben, ahol a legjobban be vagy akadva. 

SZÍVCSAKRA BLOKK OLDÁS 


És még számtalan esetben, amit az élet produkál. 

Ha szeretnéd mélyebben megismerni a kineziológiát, esetleg kedvet érzel elsajátítani, további információkért a TEK Kineziológus képzés mibenlétéről, a különböző szintű kineziológia tanfolyamok leírásáról az Európa Akadémia oldalán tájékozódhatsz. 

KINEZIOLÓGIA OLDÁS MENETE
Mire számíthatsz?
 Jó, ha előre átgondolod a problémáidat, ezekről listát készítesz, és ezzel érkezel.
– Első találkozáskor ún. anamnézist veszünk fel. Születés, szülők, családi állapot, saját család, munka, és minden amit fontosnak tartasz. Mi is történt most a jelenben, ami miatt elhatároztad, hogy eljössz. Felvázolom a kineziológia működési mechanizmusát is.
– Megbeszéljük a hozott listádat. Ezáltal ráhangolódunk a problémáidra. 
– Elvégzem az előteszteket, melyek segítenek behangolni jelzőrendszeredet, ha szükséges 
Tovább: Kineziológia oldás menete ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Miért jó a kineziológia?

A kineziológia képes felszínre hozni, oldani, átírni, megváltoztatni azokat az életünk során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, lenyomatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki. Olvass tovább...